Körträning

För en person som har körkort men av någon anledning inte har kunnat köra bil på länge så kan trafikskolan erbjuda körträning.

Som regel är det kunder som genom olycka eller sjukdom mist sin förmåga att köra en bil utan anpassning, och därför har byggt om sin bil på Anpassarna Gunnérius för att därmed kunna köra bil igen. I samband med detta så kan körträning i den egna bilen erbjudas. I dessa fall så beställer Anpassarna Gunnérius körträning och i förekommande fall, övernattning på internatet.

Ibland kan det vara kunder som exempelvis blivit änka/änkling, och inte varit den som kört bil i familjen men nu vill återuppta körningen på ett tryggt sätt. Kanske vill man prova att köra automatväxlad bil?

Det kan även vara kunder som har ett villkorat körkort för automatväxlad bil, men som vill uppgradera sitt körkort till att gälla även för manuellt växlad bil.

Anpassarna Körkort har ett internat och kan erbjuda övernattning för den som stannar flera dagar, själv eller tillsammans med assistenten.

Sängkläder, handdukar och frukost ingår.

 

För priser, se ordinarie prislista

handreglage