Inskrivning

För att bli elev på Trafikskolan behöver du skrivas in. Förutom att skriva in dig i vårt system med dina personuppgifter, kontaktuppgifter så lägger vi också in andra uppgifter som exempelvis om du skall köra med manuell eller automatväxlad bil, eller om delar av utbildningen redan är genomförda.

Vi går igenom teorimaterialet samt hjälper dej att ladda ner och aktivera TEORICENTRALEN, en plattform som du använder för att till exempel kunna boka lektioner och jobba med teoridelen.

Vi går också igenom hur just du vill lägga upp din körkortsutbildning och om du vill bokar vi in lektioner och/eller kurser.

Om du inte bor på orten utan bokar in dig på en internatutbildning så går vi igenom alla delar per telefon eller vid ett inbokat studiebesök

 

Du kan skriva in dig på följande sätt:

1, Skriv in dig själv på Teoricentralen - Bli kund med Mobilt BankID, ange där mobilnummer och gärna mailadress så kontaktar vi dig.

2, Boka en tid för inskrivning genom att ringa kontoret på 0225-14473 eller maila ditt telefonnummer till oss på korkort@anpassarna.se så ringer vi upp.

3, Fylla i webbformuläret med dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

4, Komma in under våra kontorstider måndag-torsdag 8.30-11.30 samt 15.30-17.00 . Det kan dock vara många kunder som köar, speciellt på eftermiddagen, så vi rekommenderar att du bokar en tid.

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.