Loading Laddar...
 

Utöver e-handel, se prislista för fler tjänster.

Internatutbildning

En vanlig fråga är hur lång körkortsutbildningen är?

Det är helt individuellt från person till person. Man har olika erfarenheter av att vistas i trafik med sig i bagaget. En del har aldrig haft möjlighet att köra något fordon alls, andra har övningskört hemma i flera år. Man kan ha lätt eller svårt för den teorietiska delen, man kan ha lätt eller svårt för den praktiska delen. Det är också individuellt hur det fungerar med självstudier.

Ett bra upplägg är att börja  boka 2 (gärna 3) veckor. Då kommer man igång bra och kan göra en utvärdering/planera vidare. En del elever varvar mängdträning hemma alternativt egna teoristudier med utbildningsveckor på trafikskolan. Vi gör alltid ett upplägg utifrån dina förutsättningar samt utvärderar fortlöpande. En del elever gör hela sin utbildning direkt, andra kommer på lov/semester.

Risk 1 (alkohol, övriga droger, trötthet och riskfyllda beteenden) samt Risk 2 (halkbana inklusive hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden) skall genomföras innan prov. Har du gjort någon av dessa utbildningar redan så tala om det för oss, annars planerar vi för dessa utbildningar på trafikskolan. Risk 2 skall ske i slutet av den praktiska utbildningen.

Under din utbildning så fördelas dina lektioner under veckan. Det kan vara bara körlektioner eller varvat med enskilda teorilektioner om du har behov av detta. Utöver detta så har vi teori i sal, liten grupp ( ca 5 personer ) 3 dagar i veckan. Mellan lektionerna så kommer du att ha studieuppgifter att jobba med på egen hand.

All internatutbildning bokas via kontoret, ring oss på 0225-144 73 eller fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi för bokning.

 

Pris: 9 850kr

I detta ingår 14st kör eller teorilektioner, boende med frukost lunch och fika på vardagar. Du har tillgång till rummet från söndag, samt över helgen om du har sammanhängande veckor.


Om någon av riskutbildningarna skall genomföras så tillkommer avgiften för detta